Meny
Meny

På Radio Ålesund om UngMOTivator

Bilde Radio Ålesund
Fra venstre: MOT- koordinator i Ålesund Linda Beate Hansen, kommende UngMOTivator Kristina Gjelstenlid og Ung- MOT- leder David Løvås.

Kommende UngMOTivator Kristina Gjelstenlid fra Ellingsøy og Ung- MOT- leder David Løvås fra Skodje snakket om MOT på morgenshowet på Radio Ålesund i dag. MOT kan være stolt av å ha slike flotte ungdommer på laget!

MOT i Ålesund, Skodje og Sula gleder oss til å skolere Kristina og 53 andre UngMOTivatorer de kommende dagene! Og ikke minst ser vi frem til at UngMOTivatorene skal ut i skolene for å utvikle robust ungdom som inkluderer alle!

Del denne artikkelen

Fant du det du lurte på?

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Gruppen
Uno-X Gruppen
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge