Meny
Meny

MOT TIL Å GLEDE – DAGEN.

I dag morges kunne flere se på «God Morgen Norge» på TV2 at det var MOT til å glede-dagen i dag. MOT til å glede-dagen er dagen da man kan glede noen. Det å glede kan defineres på veldig mange måter. Mange kan glede ved å gi en liten kommentar, en klem osv. På Sandnessjøen Ungdomsskole ble dette markert med en konsert arrangert av skolens Ungdom med MOT og signalbærere. Samtidig på konserten ble de nye UMM`erne presentert. UMM er Ungdom Med MOT. Ungdom Med MOT er noe de fleste vi kalle en slags trivselsleder, bare at UMM skal til 7.trinne og ha MOT-besøk for å trygge overgangen til den nye skolen. På konserten var hele skolen velkommen til å høre på Lorentz Meyer, Teodor Johansen, Einar Fredrik Barth-Heyerdahl, Lotte Skjellstad og Agny Soquillo Hansen spille fantastisk musikk. I mellom disse innslagene hadde klubbleder, Roger Bastesen, en tale om hvordan DU kan gjøre en forskjell i andres hverdag.  Konferansierer var signalbærer Edith Meek Allern og Marcus Åsvang Tro Hansen, samt UMM Marie Hjelmseth Larsen og Frida Skogsholm.

De fleste ungdommene vi spurte sa at de hadde hatt en trivelig konsert. På turen inn så fikk alle MOT-drops som alle ble utrolig glade for.

Del denne artikkelen

Fant du det du lurte på?

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Gruppen
Uno-X Gruppen
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge