Meny
Meny

Mekkeriet – aktiv medspiller på Askøy

Mekkeriet, som er en forening for Mekke interessert ungdom, tegnet avtale med MOT. Kim Reidar Åsebø og Sølvi Folkedal representerte Mekkeriet under avtale skrivingen. Rådmann Odd Magne Utkilen og MOT koordinator Rune Hauge, representerer Lokalsmafunnet med MOT, Askøy.

Bak Mekkeriet står Askøy Amcar club, Askøy racerbillag, Felles ansvar, Gjensidige stilfelsen, LIONS Røde kors, Askøy kommune med flere. Sølvi Folkedal fra kommunens Aktiv fridtid for alle, kan man vel si er Mekkeriets «mor». Hun er utdannet MOT informatør, og blir MOT ansvarlig i Mekkeriet. Mekkeriet har fått flotte lokaler vegg i vegg med Amcar klubben. Samarbeidet med Amcar klubben har vært avgjørende for å få alt på plass.

http://www.accaskoy.com/Ungdomsarbeid.htm

Her er avtalen klar.

Her er avtalen klar.

Del denne artikkelen

Fant du det du lurte på?

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Gruppen
Uno-X Gruppen
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge