Meny
Meny

MOT til å glede på Hemne videregående skole

Bilde 1

Ungdommene med MOT på Hemne videregående foran de hyggelige hilsenene på elevskapene.

Marius

Marius syntes at dette var en flott start på dagen.

Kreative ungdommer satte bokstavelig farge på og spredte ekte glede blant så vel elever som ansatte på Mot til å glede-dagen.
 –         Overraskende, men et veldig fint påfunn. En flott start på skoledagen.
Det sier Marius Bakken. Som de øvrige av skolens elever hadde 18-åringen fått en hyggelig hilsen på bokskapet sitt. På en lilla Post-it lapp lyste følgende hilsen mot ham: «Kjekkas». Avgangseleven var ikke alene om å glede seg over fine ord. Sjelden har morgentrøtte elevøyne lyst opp slik de gjorde da de saumfarte gangene for å lese egne og andres hilsener.

Voksen vaffelrøre
Ikke bare fikk alle elevene hver sin skreddersydde hyggelige hilsen etter hvert som de dukket opp på MOT til å glede dagen.
Tradisjonen tro serverte humørfylte morgenfugler nystekte vafler og saft til elever og ansatte. Og vaflene fikk bokstavelig talt bein å gå på.
–         Noen forsynte seg både to og tre ganger, så vaflene må ha falt i smak, smiler Johanne Dalum.
Røra hadde hun og øvrige ungdommer med MOT forberedt kvelden før – noe som ikke foregikk uten en viss skepsis.
–         Vi tvilte på hvorvidt alt fikk plass i bollen, men det gikk merkelig nok på et vis, forklarer Amalie Hoftun Bjerksæter.

Glitrende tiltak
–         Et glitrende tiltak. Slikt skaper trivsel, og det er viktig.
Tyggende på en vaffel roser fagleder Kjell Singsdal konseptet for og særlig gjennomføringen av årets MOT til å glede-dag.
–         Ikke minst sett i lys av det nasjonale fokuset på mobbing, er dette en meget god og billig investering for å skape et enda bedre skolemiljø, sier faglederen som i likhet med rektor Ole Ledahl kunne glede seg over svært hyggelige tilbakemeldinger fra elever og ansatte på den varslede overraskelsen signert Ungdom med MOT. Det var i år første gang Ungdom med MOT hadde eneansvaret for MOT til å glede-dagen på Hemne videregående, og etter responsen å dømme blir det neppe den siste.

Tekst: Trond Oldertrøen

Del denne artikkelen

Fant du det du lurte på?

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Gruppen
Uno-X Gruppen
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge