Meny
Meny

Nye UMMere på Sodin skolert!

26.-27. februar tok Charlie med seg Andreas (vikar for Line) og UMMerne på 10. trinn til Bakksætra for å skolere 6 nye UMMere på 9. trinn. En beretning fra Sirilinn på 10. trinn følger under på vegne av UMMerne på 10. trinn.

Ny skolering på Bakksætra!

Topp med skolering på Bakksætra! Her er alle de gamle og nye UMMerne på Sodin skole (skoleåret 2014/2015) samlet!

Vi på Sodin skole var på en en fantastisk MOT-skolering på Bakksætra og det var en super opplevelse. 10’ende klasse hadde gledet seg helt siden skoleringen i fjor, og det var ikke forgjeves. Vi hadde det fantastisk fra første stund.

9’ende rigget seg opp i storhuset, mens vi 10’klassinger flytta ned i hytta. 10’ende arrangerte leiker, og det ble latter når 9’ende fikk bind for øynene og kava over vedkubber de trodde stod på gulvet! Haha.

Seinere på kvelden var det tid for bankett. En veldig vellykka bankett. 10’stod for 3 retters mat og underholdning. Pynta satt vi der og koste oss. Verdens beste vitser ble fortalt (som kanskje ikke alle var like begeistra for). Jeg vet ikke helt om de lo av vitsefortelleren eller vitsene, men latter ble det nå…

Oppi huset ble det nok natta litt før neddi 10’ende sin partybu. Der ble det spilt brettspill, latter og kos, og selvfølgelig litt guttesnakk… Det ble nå natta der å til slutt. Eller morgen… I seng var vi i hvert fall kl. 3… Å da kan man skjønne at ikke alle var like ivrig etter å stå opp kl. 7 neste morgen for frokost og rydding! Uffameg.

Da frokost og rydding var unnagjort, ble det litt avslapping for tiendeklassen, mens 9. øvde på mot foredrag. Så var det tid for høydepunktet. Niendes første MOT-foredrag!

Det var veldig fint å høre på og de var veldig flinke. Det var som om de hadde gjort det 10 ganger før. Ikke tvil om at det hadde blitt plukka ut riktige, i hvert fall!

Så ble det vaffelkos, og selvfølgelig noen nye av Sirilinn’s fantastiske vitser.

Tiden kom til at vi skulle dra, og moroa var over for denne gang. Trist og forlate det flotte stedet Bakksætra, men niende har noe å glede seg til, til neste år.

En opplevelse for livet 🙂

 

De nye UMMerne på 9. trinn er:

  • Andreas Werkland
  • Karen Slupphaug
  • Niklas Rene Kilvik
  • Ingrid Margrethe Belsvik
  • Helene Five
  • Inger Marie Skogseth Belsvik

Del denne artikkelen

Fant du det du lurte på?

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Gruppen
Uno-X Gruppen
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge