Meny
Meny

I gang!

Vi har hatt våre første skolebesøk i Holtålen, og med det er MOT-året ordentlig i gang!

Vi startet med et besøk i 8. klasse siste uka i september. Dette besøket heter «Trygghet», og er nok det mest omfattende besøket i MOT-programmet. Her skal vi bli kjent med hverandre, samtidig som elevene skal bli kjent med MOT. De ble bedre kjent med MOTs tre grunnverdier, satelittbanen og noen av MOTs ambassadører gjennom MOTfilmen. Ellers ble vi gode til å leve, ved å tørre å drite oss ut med sauebreking og leverollespill! 🙂
Vi trivdes skikkelig godt i klassen! De var en glad og engasjert gjeng, og vi gleder oss til å dele ungdomsskoletiden med de!

Dagen etter fulgte vi opp med besøket «Tilhørighet» i 10. klasse. Dette synes vi er et godt tema, og det får både elevene og oss til å reflektere over hvem som er viktige i livet vårt. En reminder alle trenger innimellom. Stjernearket er også en av øvelsene her, og det skaper en god stemning når vi får lov til å si positive ting om hverandre!

Samme uke fikk vi prøvd ut noe nytt. Vi besøkte 5. – 7. klasse ved Haltdalen Oppvekstsenter for å introdusere MOT for de også. MOT har ikke noe opplegg for mellomtrinnet, så her fikk vi prøve å sy sammen en pakke selv tilpasset aldersgruppen. Vi synes det gikk veldig greit, spesielt fordi elevene var superengasjerte og hadde egne erfaringer og synspunkter å komme med. Fantastisk!

Neste uke står besøk i 9. klasse for tur, og med det er alle klassene ved ungdomsskolen i gang med MOT 15/16. Dette besøket heter «Valg», og elevene blir stilt ovenfor flere valg de må ta i løpet av ungdomstiden. Vi skal også forsøke å finne ut hvordan en «normal» ungdom er. Finnes de? Og hva er normalt og unormalt?! 🙂

MOT til å bry seg
MOT til å leve
MOT til å si nei

 ~ Hilde & Siri ~

Del denne artikkelen

Fant du det du lurte på?

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Gruppen
Uno-X Gruppen
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge