Meny
Meny

Draumar blir røyndom i Lindås – igjen…..

Å få spele med verdas beste brassband er like stort som å spele for Brasil i fotball VM. Sander Gjerde frå Knarvik vil sikkert seie det slik. Eikanger Bjørsvik Musikklag (EBML) er blant verdas beste brassband og draumen til Sander er å få spele med dei. Sander er ein dugandes trommis i eit lokalt skulekorps i Knarvik og han hadde MOT draumen klar. Tenk å kunne få spele med desse folka….. Ein særdeles velvillig Viggo Bjørge frå EBML ordna opp og Sander fekk både øving og konsert med dette verdskjente bandet. Avisartiklar om denne draumen kan lesast i Avisa Nordhordland 11 juni 2014 og i Avisa Strilen 10 juni 2014.

Del denne artikkelen

Fant du det du lurte på?

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Gruppen
Uno-X Gruppen
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge