Meny
Meny

Gammel buss med UMM til BRANN

Når 10` arane berre har nokre få veker igjen av siste året på ungdomsskulen, ja då veit dei at det er BRANN-kamp på gang. Slik har det vore og slik blir det også iår. Bussen står klar. Turen går mot BRANN stadion i Bergen. Ungdom med MOT i Lindås er ein kjemperessurs og då er det kjekt at dei kan få ein avslutningssamling saman på stadion, sjølvsagt med håp om at BRANN vinn kampen og stemninga er på topp.  Veteranbussen frå Nordhordland Veteranbussklubb som køyrer oss er gammel, UMM er unge – eit godt samspel som vitnar om tradisjon og framtidshåp. Begge er viktige og heng saman.

Det er noko med felleskapet i UMM. Å gjere noko kjekt saman set spor resten av livet. BRANN er ikkje i storslag for tida, dei tapte kampen men sånt er fort gløymt. UMM blir aldri gløymt, det er eit resultat som står for all tid. Tusen takk til UMM som gjer ein forskjell på skulane i Lindås og lykke til vidare i livet.

Del denne artikkelen

Fant du det du lurte på?

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Gruppen
Uno-X Gruppen
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge