Meny
Meny

3 – 2 – 1 GOOOOOOOO!!!

Vi er i gang!

Akkurat som en romrakett spares det ikke på kruttet når vi drar i gang:

Lærerfestival

Presentasjon av ny regionsleder

Planlegging av året med trinnene

Første skoledag med MOT

Heioghoppogvelkommentilnyttskoleår-besøk

 

Skolen skulle i år begynte på torsdag. Det var altså tre dager til rådighet for planlegging, møter, gode diskusjoner og andre forberedelser før elevene kom brasende inn på skolegården.

Rektor Mona sørget for at lærerene fikk en fortjent kickoff i skolegården første dag: hun engasjerte, i tillegg til sine egne barn og mann, andre krefter som kunne bidra til å skape magi for lærerene.

Midt på dagen, første dag, ble grillene tent og musikken dratt i gang. Lars (koordinator og coach), Jesper (signalbærer) med band og motambassadør Trygve underholdt en times tid mens deilig grillmat ble servert. En GOD IDE!

Planlegging av MOT-besøkene er en viktig del av MOT-arbeidet. Det gir både lærere og oss forutsigbarhet i hva som skal skje og på hvilken måte vi kan bruke MOT og bli enda bedre i jobben vi gjør. Vi har de siste årene merket at trinnene er gad for at det er MOT-beøk. Flere og flere ser nytten av verktøyene og blir enda mer bevisste.

Førsteskoledag med MOT har blitt en tradisjon. Fjordårets skolerte UMM er på skolen før alle andre. De er synlige og de er tilgjengelig for alle, men først og fremst for de nye 8. klassingene. Vi kjørte også «Den røde rubin» opp i skolegården. Et bra innslag som skaper glede og forhåpentligvis trygghet på denne sommerfuglpregede dagen.

Første skoledag fikk vi også muligheten til å hilse på våre nye regionleder. Vi samlet hele styre og samtlige fikk prenetert seg. Det er også gledelig at vi har fått ny MOT-leder; Rådmann Tove Skadsheim Kolstad (se egen sak). Det ble et hyggelig treff på alle måter og vi ser frem til å holde kontakten med Monica!

Så var tiden inne for å hilse på nye og «gamle» elever. Vi er heldig som har lærere som er mulighetsfokuserte! På tross av at vi hadde planlagt å komme inn i timene på gitte tidspunkt, ville samtlige trinn ta oss i mot når vi tok skolerunden for å si hei selv om det ikke var akkurat den tiden vi hadde satt opp. Det er SÅ INNMARI trivelig å se alle de gode menneskene igjen! Vi glede oss til å være sammen med samtlige, på skolen og på fritiden 🙂

Huston: «We don´t have a problem»!

 

14080935_1572677289704710_450520432_n14037390_10154879096911840_2143669760_o Skjermbilde 2016-08-26 kl. 12.34.47 Skjermbilde 2016-08-26 kl. 12.34.12 Skjermbilde 2016-08-26 kl. 12.33.34 Skjermbilde 2016-08-26 kl. 12.33.56

Del denne artikkelen

Fant du det du lurte på?

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Gruppen
Uno-X Gruppen
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge