Meny
Meny

Mange vil gjøre en forskjell!

ingridIngrid engasjerer
Foto: Marit Bjerkås

Inspirasjonsforedraget «MOT til å gjøre en forskjell» samlet mange voksne i Idrettsbygget 4.september.

Ingrid Ness Rolland fra MOT høstet mange positive tilbakemeldinger etter sitt foredrag for kommunens voksne. 60 – 70 voksne kom til Idrettsbygget etter at MOT-showet i Meldalshallen var over og lot seg bergta av det viktige foredraget.

Hvordan kan voksne gjøre en forskjell? Tør vi å være den som utgjør forskjellen?

Vi kan alle bidra til et varmere og tryggere samfunn, både for barn og unge, og voksne. Det viktigste er å se de i rundt oss og gi gode tilbakemeldinger.

Ingridforedrag Mange hadde møtt frem på inspirasjonsforedrag
Foto: Marit Bjerkås

Eleven i klassen din som ikke opplever å få det samme glimtet i øyet som eleven med toppkarakterer får når prøvene deles ut igjen. Treneren som følger opp og pusher spilleren på laget som har det største talentet. Hva med hun som aldri vil bli proff, men vil bli bedre ut ifra sitt nivå? Et hei, et smil en bekreftelse på at du er der og det du gjør er bra, ei rettledning på hvordan akkurat du kan bli enda litt bedre, det betyr så mye. Å være bevisst på vår rolle som voksen og hvilken forskjell vi faktisk kan utgjøre, er kjempeviktig og akkurat du kan være den som gjør en stor forskjell i andres liv.

Gjennom foredraget brukte Ingrid historier og øvelser som de tilstedeværende la seg på minnet. Tilbakemeldinger i ettertid tyder på at dette var en veldig positiv vekker og påminnelse. Vi må alle være bevisst på den rollen vi har og hvordan vi kan bidra positivt i andres liv.

Tusen takk til Ingrid og MOT!

Tusen takk til alle som kom på foredraget! Dere vil gjøre en forskjell!

Del denne artikkelen

Fant du det du lurte på?

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Gruppen
Uno-X Gruppen
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge