Meny
Meny

MOT til å glede-dagen!

21. november er det MOT til å glede-dagen, slik markeres årets varmeste dag i Meldal:

Det vil bli enkle markeringer på begge skolene i kommunen. På den offentlige skolen samles alle elevene i Amfiet ved skolestart og her vil vi komme med en spennende overraskelse som vil spre masse glede!
Elevene ved 8.trinn har satt av hele dagen til gleding og får blant annet besøk av Marion og Arne som skal fortelle om sitt prosjekt i Tanzania.
Det vil bli aktiviteter og positivt fokus som preger skoledagen, men vi oppfordrer alle andre i kommunen til å utnytte dagen og glede de i rundt seg.

plakat

På kvelden inviteres alle fra 7.trinn og oppover til konsert på Storås. Dette er et nytt tiltak på MOT til å glede-dagen i regi av Ungdom med MOT fra 10.trinn. Kjell, Ida, Lene, Mildrund og Vegard samarbeider med unge artister fra Orkdal og Meldal samt kulturskolens lyd og lys-gjeng denne kvelden. Dette blir grensesprengende gleding, for det er bestemt at alt overskuddet fra kvelden skal gå til barn og unge i Shimbwe i Tanzania. Det er 50 kr i inngang for å komme inn på Folkets Hus denne kvelden, og det er det samme det koster for et barn i Shimbwe for å kunne gå på barneskolen. Nå er vi spente på hvor mange skoleplasser vi klarer å finansiere. I tillegg vil ungdommene samle inn fleezjakker som sendes til Shimbwe. En tenker kanskje ikke på at det er så kalt i Afrika, men i regntiden kryper det ned i 10 grader og da er en fleezjakke god å ha. Av alle som donerer en fleezjakke trekker vi ut en MOT-sekk som er fylt opp med alt fra julebrus til MOT-effekter.

Ønsker alle sammen en god MOT til å glede-dag! Husk at du kan gjøre en stor forskjell for andre ved å spre glede rundt deg. Ikke så mye skal til for å gjøre dagen bedre!

 

Del denne artikkelen

Fant du det du lurte på?

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Gruppen
Uno-X Gruppen
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge