Meny
Meny

Marias drøm i oppfyllelse!

mot til å glede
MOT til å glede-dagen var fylt med høydepunkter, et av disse var da vi startet skoledagen på Meldal barne og ungdomsskole med å oppfylle Marias drøm.

Hvert år skriver elevene på 9.trinn en drømmesøknad til MOT. Informatørene går igjennom søknadene og noen velges ut og sendes inn for behandling sentralt. En av søknadene som ble sendt inn sentralt og oppfylt var en søknad fra Orkdal, hvor MOT kom på overraskelsesbesøk og oppfylte drømmen til ei jente på ungdomsskolen. Nåløyet er trangt for å få sin drøm oppfylt, det er mange søknader som behandles. Derfor bestemte vi som er MOT-informatører i Meldal at vi skal ha som mål å kunne realisere minst én drøm lokalt hvert år. Ved hjelp av egne midler og fantastiske mennesker har vi allerede klart dette en gang.

alle
Etter å ha gått igjennom søknadene vi fikk sist var det flere søknader som gjorde et ekstra inntrykk på oss, men det var spesielt én som utmerket seg. Ressursene er begrenset, søknaden var omfattende for vår del, men denne kunne vi ikke gå ifra uten å prøve. Dermed satte vi i gang jobben for å få realisert Marias drøm!

marias drøm
Etter flere telefonrunder og mailer begynte ting å løsne. Vi fikk kontakt med den ene positive personen etter den andre, det finnes så utrolig mange snille mennesker rundt om i dette landet! Christer og Elizabeth er to av disse fantastiske menneskene. De jobber i henholdsvis Tusenfryd og Thon. De fikk høre om Marias drøm og ville mer enn gjerne hjelpe oss med å få realisert den.  Er det rart en blir motivert av å jobbe med MOT?
21.november 8.30 er Ungdom med MOT klare i Amfiet på MBUS, hele ungdomsskolen er samlet og stemninga blir satt med «MOT til å leve-sangen». Vegard og Mildrund forteller om MOT til å glede-dagen, og hvordan vi hver og en kan glede andre med stort eller smått. Alpingutta har et Youtubeklipp av hvordan de gleder på denne dagen og stemninga er satt på årets varmeste dag! Midt i blant alle sammen sitter Maria og aner ingenting om hva som skal skje, så blir jeg introdusert for å avsløre og overrekke en overraskelse! En intro om drømmesøknadene, deretter litt generelt om hva som gjorde inntrykk på oss i den søknaden vi valgte ut. Det tok litt tid å komme i mål med søknaden, men vi trengte tiden for å kunne gå noen ekstra runder. «Her står jeg med billetter til Tusenfryd og to netter med overnatting på Thon i Ski.»

maritmaria

lykke
Maria ble ropt opp, hun var rørt, gledes tårer trillet fra flere av oss. «Jeg trodde aldri det skulle være mulig», sa Maria med tårer i øynene. Klokka var ikke blitt ni enda, og årets varmeste dag hadde allerede nådd sitt første høydepunkt! Etter skoledagen kunne Maria dra hjem og overraske foreldrene og tre søsken. Så takknemlig for hvordan familien har stilt opp for henne, og nå var det hennes tur til å overraske og ta med seg hele gjengen på ferie.

 

Marias drøm var velbegrunnet og hun ønsket å ta med seg familien på ferie til Tusenfryd. Det kan hun nå gjøre!

maria
På vegne av MOT i Meldal vil jeg ønske Maria og familien god tur sørover på ferie i løpet av 2015. Vi håper dere får noen fantastiske dager!

Slike opplevelser som vi fikk på denne dagen har vi ikke mange av, men når det først er skjer er det helt fantastisk! Dette er noe vi aldre glemmer!

yes

Tusen takk til Tusenfryd og Thon hotell Ski; årets gledesspredere!

– Marit, MOT-koordinator og informatør i Meldal

 

Del denne artikkelen

Fant du det du lurte på?

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Gruppen
Uno-X Gruppen
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge