Meny
Meny

Anders Backe i Desember

ab

Anders Backe, MOT-ambassadør fra Modum, starta desember med en fotoshoot og videreføring av ‪#‎BackeBreieTour‬ sammen med fotograf Vegard Breie på Geilo der de hadde fått opp en bra park hvor man kunne dundre runde på runde fra morra til kveld!
Videre til Hemsedal og deres Skitestival med Bergans Junior Park Attack contest. Hilse på og shredde sammen med kidsa som stor kosa seg og ga gass i løypa!

Dro tilbake til Geilo i 2-3 dager for mere bilder og mere parkkjøring før det var en liten tur hjemmom for å bytte bag, møter og befaring på nye prosjekter før man dro videre til Vierli med Field Productions der vi var fram til jul for testing av nytt og ny-bygd utstyr, park kjøring fra morra til kveld og planlegging av nye film.
Vi begynner i vinter å filme til den nye skifilmen fra Field som skal slippes på kino og over resten av denna globusen høsten 2016 så her skal det gi gass framover for å samle og gjennomføre klipp til filmen som skal på lerrette forran personer med store øyne, hakeslepp og ei medium size popcorn bøtte!

Så var det godt å komme hjem et par dager til julemat og familie før man bytta ut dress og sløyfe med skiklær og bandana, og dundra videre.

Han er nå i Trysil for parkkjøring og foto/film i noen dager fram til jeg møter opp med Field og fotograf Vegard Breie til uka for å smelle igang med nye prosjekter.

Han hadde den mest sette filmen på Friflyt.no med skikjøringa baklengs ned Magasuget i Sommarland i Bø.
Link: http://www.fftv.no/backe-i-vinterland

Anders Backe
Vikersund, Norway
web: andersbacke.comBacke i vinterland

 

Del denne artikkelen

Fant du det du lurte på?

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Gruppen
Uno-X Gruppen
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge