Meny
Meny

MOT-skolering

Etter en juleferie fylt med masse kos, god mat, godteri og avslapping var det på tide å komme tilbake på skolebenken. UMM-erene fra Søndre Modum ungdomsskole, Nordre Modum ungdomsskole og Sigdal ungdomsskole fikk en litt mykere, men mer krevende, utfordende og morsom start på året. De startet nemlig skoleåret med MOT-skolering på Gulsrud leirsted.

21 spente elever møtte opp på Gulsrud leirsted Mandag morgen. De var klare for nye utfordringer og å bli kjent med nye folk. 2. året på rad har vi har vi skolering sammen med Sigdal Ungodmsskole, noe som har fungert veldig bra. Det er gøy og lærerikt å samarbeide med andre kommuner. Da får vi nye ideer fra hverandre, og det gjør at vi kan bli enda bedre MOT-kommuner.

Dagene bestod av å lære mer om MOT, det å stå forann en klasse, formidlingsteknikk, ha det gøy og selvfølgelig å bli forberedt på besøkene på barneskolene. Ett av høydepunktene var underholdninga. Den bestod av konkurranser, leiker og sang. Det var også dans fra MOT-informatørene våre, sporty gjort spør du meg!!

Jeg har snakket med noen av elevene og de syntes det var var nyttig å ha øvd på å stå foran en gruppe med mennesker før de skal ut på barneskolene. De lærte også om hvordan de skal takle ulike situasjoner de kan havne opp i. Det gjør at de blir mye tryggere. :- )

Nå er elevene klare for å besøke barneskolene, og jeg er sikker på at de kommer til å gjøre en super jobb.

IMG_2587

IMG_2597

IMG_2577

 

31. Januar er det Modum Challenge. Det er et sykkelløp hvor inntektene går til MOT i Modum. Det er vi veldig glade for 🙂 Våre UMMere og Signalbære kommer til å være med for å gjøre oss mer synlige, og vise at vi er takknemlige for at overskuddet går til oss. 

Under har jeg lagt til en reklamefilm for MOT i Modum.

Del denne artikkelen

Fant du det du lurte på?

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Gruppen
Uno-X Gruppen
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge