Meny
Meny

MOT på Norway Cup

For en fantastisk uke det har vært på Ekeberg! Vi ungdommer fra Modum var så heldig å bli spurt om å stå på stand for MOT under kjempearrangementet Norway Cup. Til en uke med moro, leik og ikke mist fotball, kunne vi ikke si nei til. På MOT-standen kunne de som ville komme og prøve balansebrett, få ansiktsmaling, ta bilde foran selfie-vegg, skrive ned drømmer og gi sine beste tips mot mobbing. Noen utvalgte mobbetips og drømmer ble også premiert med både sekk og t-skjorte fra MOT.

IMG_1868Balansebrettet var ikke bare forbeholdt menneskene på Ekeberg.

Standen var lokalisert rett ved både scenen og hovedbanen, så innimellom jobbingen fikk vi tid til å se på artister som opptrådte og lag som kjempet om seieren. Onsdag var det også duket for kjendiskamp på sletta, hvor MOT stilte med lag mot UNICEF. Vi og de andre ungdommene på standen møtte selvsagt opp for å heie. Etter to omganger endte stillingen 2-0 til UNICEF. Vi kunne ikke annet enn å ta tapet med et smil, for uavhengig av stillingen så var kampen både underholdende og spennende.

IMG_1869
Her er heiagjengen sammen med alpinisten Henrik Kristoffersen, som spilte på MOT-laget.

Det er ingen tvil om at dagene på sletta har vært magiske. Vi signalbærere og ungdom med MOT, Kenneth, Hanna, Astrid og Janne, har hatt en super uke der vi har blitt kjent med mange nye folk, blitt gode på balansebrett og malt utallige MOT- og fotballklubb-logoer i fjes på både barn og voksne. Kalenderen vår er allerede holdt av for neste års Norway Cup.

Del denne artikkelen

Fant du det du lurte på?

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Gruppen
Uno-X Gruppen
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge