Meny
Meny

Kultursamling med MOT

 

Andre fredag i november er det tradisjonen tro Kultursamling i Vinstrahallen, hvor alle grunnskoleelever i Nord-Fron samles for å underholde hverandre, og minne hverandre på utgangspunktet for samlinga: signeringen av manifest mot mobbing.

Siden Nord-Fron kommune ble MOT-kommune har også MOT-programmet fått en sentral rolle på Kultursamlinga. MOT-informatør Morten Stubbrud hadde med seg våre nyutdannede UMM’ere, som var programledere. De gjorde en fabelaktig jobb, og fikk tatt «kort applaus – jubel» for over 700 grunnskoleelever, og fortalt litt om hva som er viktig for MOT-programmet: MOT til å leve, MOT til å bry seg, MOT til å si nei.

 

IMG_4959 IMG_4960 IMG_4963«MOT til å leve»

Del denne artikkelen

Fant du det du lurte på?

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Gruppen
Uno-X Gruppen
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge