Meny
Meny

UMM-skolering Numedal

Den 17 og 18.november møttes ungdommer fra Flesberg, Rollag og Nore og Uvdal på Blestølen i Flesberg Kommune. Det ble et døgn med mye morro, masse energi og fine samtaler med flott ungdom. De har jobbet i grupper på tvers av kommunen og sammen kommunevis med forskjellige oppgaver .De nå klare til å gjennomføre skolebesøk i 7.trinn for å trygge overgangen mellom barne og ungdomsskolen.

mot 19 50 p

Hva er en Ungdom med MOT ?(UMM)

I MOT har vi noe som heter Ungdom med MOT (UMM). Dette blir i Nore og Uvdal valgt utafra 9.trinnselever. De har levert inn søknad til MOT-informatørene om hvorfor akkurat de vil bli gode UMM og hva slags egenskaper de har for å lykkes 🙂 MOT informatørene og kontaktlæreren på trinnet tar så avgjørelsen om hvem av ungdommene som får muligheten.

Rollen til en UMM er viktig. De er en forsterker til MOT på ungdomsskolen, de har påtatt seg å være gode rollemodeller for de andre i klassen og på skolen. I tillegg til dette er de en stor ressurs for oss informatører til å planlegge\gjennomføre arrangement\besøk, bidra med ider på MOT-møter.Ønsket er også at de er med rundt for å representere MOT i ulike sammenhenger hvis dette lar seg gjøre.

 

 

mot 1' mot2 mot3 mot4 mot5

mot6 mot7 mot8

mot13

 

Del denne artikkelen

Fant du det du lurte på?

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Gruppen
Uno-X Gruppen
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge