Meny
Meny

Ungdom med MOT besøker 7.klasse :)

 

 

umm 2

 

Ungdom med MOT( UMM) har i disse dager hatt sitt andre besøk i 7.klasse. UMM har i hovedoppgave å lette overgangen fra barne til ungdomskole. Dette gjør de ved at de besøker 7.klasse tre ganger iløpet av vårhalvåret.

De går igjennom mange temaer ved hjelp av diskusjon, rollespill og lek. Med andre ord vil ungdommene gjøre 7.klassingene kjent med MOT samtidig som 7.klassingene kan stille spørsmål de lurer på. Ungdommene har opplegget men en informatør er til stede og støtter de hvis det er behov.

Siste besøket vil skje på Rødberg da alle 7.klassingene i kommunen er samlet på «Bli kjent dag» 🙂 Dette gleder UMM’erne seg veldig til 🙂

Del denne artikkelen

Fant du det du lurte på?

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Gruppen
Uno-X Gruppen
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge