Meny
Meny

Vel gjennomført årsmøte i MOT-kafeen!

Det var trivelig å få besøk av Sverre Ræder, ny regionleder, og ny for Os kommune! Sverre har fartstid i MOT i 9 år, og blir en solid regionleder for oss.

Vår MOT-kafe i lokalsamfunnet ble akkurat ferdig til å kunne gjennomføre årsmøte der. Det var stas å få vise frem resultatet til både Sverre, MOT-leder Gerhard Kort, ordfører Arnfinn Nergård, rådmann Arne Svendsen, rektor Britt Svendsen og ungdom med MOT representanter Erik Lillebakken og Mathilde Sæthern.

Det ble fastslått at det har vært mye MOT-aktivitet i Os kommune gjennom året! Og at det gjennom ulike tiltak/arrangementer fra kuturskole, skole, idrett og MOT gjennomføres meget bra forebyggende arbeid som tilsammen gir gode resultater og ungdom som viser MOT!

Offisiell åpning av MOT-kafeen kommer i juni, da i samarbeid med kulturskolen!

Takk for et bra årsmøte og en fin dag!

IMG_1407

 

Del denne artikkelen

Fant du det du lurte på?

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Gruppen
Uno-X Gruppen
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge