Meny
Meny

Hoppende, sprettende glad!

I dag har denne flotte 8. klassen på Os skole hatt sitt første MOT-besøk på ungdomsskolen. Og ikke nok med det. Stian Siksjø er nå rykende fersk MOT-informatør. Han besto dagens sertifisering med glans. Stian er en trygg person og et godt forbilde, som vi ønsker hjertelig velkommen til vårt MOT-team. Alle MOT-besøkene både i 8., 9. og 10. klasse er satt på kalenderen utover høsten og vinteren. Og vi har også en annen gledelig nyhet, men den sparer vi litt! Fint å ha noe på lur 😉

Må også si at 8. klasse imponerte oss i dag. De er allerede gode på å tenke MOT til å bry seg, MOT til å si nei og MOT til å leve. Og de har noen fantastiske drømmer!

Ønsker alle noen fine høstdager fremover!

Del denne artikkelen

Fant du det du lurte på?

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Gruppen
Uno-X Gruppen
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge