Meny
Meny

MOT til å glede dagen i Øygarden!

HIPP HURRA for MOT til å glede dagen! For en fantastisk dag det har vært så langt!

Dagen startet med nystekte sveler, musikk og stearinlys og en utrolig koselig stemning om morgenen på Øygarden ungdomsskole. Det ga en fantastisk glad start på MOT til å glede dagen.

Glededugnaden har vært stor, og UMM har i den forbindelse vært svært aktiv i dag. De har vært i barnehagen, på rådhuset, på gamlehjemmet og på Rong senter og spredd glede til alle som var der.  GOD stemning!

Vi oppfordrer alle til å glede noen videre i dag, det er jo så gøy!

BILDEDRYSS

: ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????   ??????????????????????????????????????????????????????????????   ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Del denne artikkelen

Fant du det du lurte på?

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Gruppen
Uno-X Gruppen
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge