Meny
Meny

Den 15. mai hadde Ringebu ungdomsskole besøk av mestringsreisen

MOT sangen ved Lisa Lien og det flotte MOT koret

MOT sangen ved Lisa Lien og det flotte MOT koret

Det var mange som utfordret seg selv og ikke minst overrasket andre ved å ta steget opp på scenen under Mestringsshowet.

 

Et imponerende antall ungdommer tok MOT til seg og gikk dørstokkmila! Selv om nervene nesten tok overhånd hos enkelte, ga de seg ikke, men gjennomførte det planlagte sang og musikknummeret til stor jubel fra publikum. Her var det flere enn Mestringsungdom Lisa Kristine Lien som hadde fortjent en diplom for å ha vært med på en mestringsreise.

Varaordfører og ansatt i kulturskolen Brede Vestby holdt en flott tale og berømmet alle ungdommene i Ringebu sin positive og støttende innstilling til alle de som framførte noe på scenen. Han hadde en meget gjenkjennbar beskrivelse av hvordan skrekken nesten tar overhånd før en for første gang står på en scene og den ufattelig herlige følelsen etterpå når en har klart å gjennomføre og kan si til seg selv: “Yes – I did It!”.

Ungdomsrådets representanter Vår og Paul holdt en herlig MOT-appell der de hadde fokus på det positive, trygge og verdifulle, tenke selv, ta bevisste valg og ta vare på egne talent og på hverandre. De avsluttet appellen med disse ordene: Ha trua på deg selv, tør å drite deg ut, ha en fin dag og tør å vise MOT!

Se den mektige avslutningen med MOT-sangen der Lisa var solist og alle som hadde vært på scenen dannet et stort kor!

 

Del denne artikkelen

Fant du det du lurte på?

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Gruppen
Uno-X Gruppen
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge