Meny
Meny

Unge MOT-ivatører i Ringebu

6 ungdommer fra 9. trinnet ved Ringebu ungdomsskole deltok den 9. og 10. november på Ung MOT-ivatør samling. Samlingen foregikk på Go Rafting i Heidal. Ungdommene fikk 2 innholdsrike dager med mye læring og muligheter for å utfordre seg selv. Utover våren skal MOT-ivatørene ut på skolebesøk til 7. klassingene i kommunen. De skal gjennom 3 MOT besøk bidra til at elevene får en god overgangen til ungdomskolen. umm-16umm-16-alle

Silje, Sthephanie, Magnus, Berit (koordinator), Johannes, Mathilde og Kine

Silje, Sthephanie, Magnus, Berit (koordinator), Johannes, Mathilde og Kine

Del denne artikkelen

Fant du det du lurte på?

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Gruppen
Uno-X Gruppen
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge