Meny
Meny

Opplevelse på MOT-camp

2017

IMG_4081I vinterferien var vi på MOT-camp i Trondheim sammen med åtte andre signalbærere. Der fikk vi lære om historien til MOT, hvordan det ble opprettet, og hvordan de jobbet seg oppover helt til i dag! Vi fikk også lære mye om hvordan man skal være som signalbærer. Vi hadde forskjellige aktiviteter som MOT står for, som samarbeid, observering og lederskap. Vi hadde også foredrag hvor vi lærte om presentasjonsteknikk, og hvordan vi kan få flere ungdommer til å bry seg. En av dagene fikk vi en coaching-dag med MOT ledere, hvor vi snakket om hvordan vi hadde det. Vi opplevde mye som gjorde at vi ble mer bevisste på ungdom i MOT. Vi lærte mye som alle kan få bruk for, også når de er voksne. Som å ta vare på og inkludere alle uansett legning, farge eller bakgrunn. MOT-camp er noe alle ungdommer burde oppleve, for det er et minne for livet.

Jhon Wilhelmsen og Ann Helen Borgedal
IMG_4081

Del denne artikkelen

Fant du det du lurte på?

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Gruppen
Uno-X Gruppen
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge