Meny
Meny

Drømmeuka

På MOT-økt 8 handler besøket om «Drømmer». Elevene får mulighet til å fylle ut hver sin drømmesøknad, og fem av disse blir sendt til MOT sentralt. I vår kommune prøver vi hvert år å oppfylle et par drømmer lokalt, dette fikk vi til i år også.

Marte Haug drømte om å jobbe på Stav Veterinærsenter for en dag. Hun er ei jente som er glad i dyr og dyrlegeyrket er en fremtidsplan. Marte forteller at hun hadde en spennende og lærerik dag ved Stav Veterinærsenter.

Gunhild Kjos Braastad drømte om å prøve ut barnehagelæreryrket. Ringebu kommunale barnehage var svært imøtekommende da jeg tok kontakt, de tok gjerne i mot Gunhild. Hun fikk jobbe på avdelingen som heter Blåklokka. Dagen var lærerik og hun fikk et godt innblikk i hverdagen i barnehagen. Gunhild sier at hun ikke har bestemt seg helt for om hun ønsker å jobbe i barnehage, men det er absolutt en mulighet.

Del denne artikkelen

Fant du det du lurte på?

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Gruppen
Uno-X Gruppen
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge