Meny
Meny

MOT stilte opp under Peer-Gynt festen

Lørdag 10.august 2019 ble Peer-Gynt festen 2019 arrangert. I år var det MOT-ambassadørene Kjetil Jansrud og Aksel Lund Svindal som fikk utdelt prisen årets Peer-Gynt. Under arrangementet ble også tidligere prisvinner Thorvald Stoltenberg hedret. Det ble arrangert en egen Torvaldfrokost og Harald Stanghelle ledet publikum gjennom en samtale med Camilla og Jens Stoltenberg, Faten Mahdi Al Husseini, Rune Støstad, Peder Kjøs og Ronja Varpestuen. Temaet for samtalen var «MOT til å bry seg». Kommunen ønsket å synliggjøre MOT under arrangementet og inviterte blant annet oss til festen. Unge MOTivatorer og MOT-coach fra Ringebu ungdomsskole reiste derfor til Vinstra for å synliggjøre MOT og arrangere diverse aktiviteter. Unge MOTivatorer fra Nord-Fron stilte også opp. Ungdommene fikk hilse på selveste Jens Stoltenberg, han hadde mye bra å si om MOT og det arbeidet organisasjonen gjør.

Foto: Solfrid Moen

Del denne artikkelen

Fant du det du lurte på?

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Gruppen
Uno-X Gruppen
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge