Meny
Meny

Skoleringssamling!

Sander Finnerud, Gwendelien Gründman, Tor Aiken Solumsmoen Kristin Rolvstad, Marte Hagajordet og Henriette Nordheim

Sander Finnerud,
Gwendelien Gründman,
Tor Aiken Solumsmoen
Kristin Rolvstad, Marte Hagajordet og Henriette Nordheim

En gjeng herlige UMM (ungdommer med MOT) har denne uken vært samlet på Gulsrud leirsted for MOT-skolering. For første gang har Modum og Sigdal hatt skolering sammen, og det var en suksess! I to dager har 24 ungdommene lekt, øvd, spist, spilt kort, fnist, blitt kjent og bydd på seg selv.

Ungdom med MOT er utvalgte ungdommer i alderen 14-25 år. Det kreves noe ekstra av de som er Ungdom med MOT. De er kulturbyggere.
En Ungdom med MOT skal være en rollemodell og godt forbilde for andre, skal gjøre det enklere for de rundt seg å leve, bry seg og si nei, og bidra til å styrke oppvekstmiljøet i positiv retning.

I løpet av våren vil disse 9. klassingene dra ut til 7.klassene våre og gjennomfører tre skolebesøk. Tanken er at disse besøkene skal bidra til å gjøre overgangen fra barne- til ungdomsskole enklere. Mange synes det er litt skummelt å begynne på ungdomsskolen og har mange spørsmål. Da kan det være greit å få svar på disse spørsmålene fra noen som kjenner ungdomsskolen fra innsiden. I tillegg vil det føles trygt å se kjente fjes på skolen når de begynner i 8!

Etter to gode dager på skolering er vi glad for at vi har fått med oss disse 6 UMM på MOT-laget. Vi gleder oss til fremtiden med denne gjengen!

Del denne artikkelen

Fant du det du lurte på?

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Gruppen
Uno-X Gruppen
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge