Meny
Meny

Nytt år, nye muligheter!

Heihei!

Mitt navn er Juliane Bay, og jeg har fått æren av å steppe inn som MOT-koordinator i Sør-Fron mens Gunhild nyter permisjonstida frem til 2019. Jippi!

Til vanlig er jeg eier og driver av Loftet dansestudio som tilbyr danseundervisning innenfor hiphop og urbane dansestiler. Vi har i snitt 350 danseglade barn, ungdom, og voksne fra hele Midtdelen ++ hvert semester, – hvor kult er ikke det? 🙂

Loftet dansestudio ble en del av MOT lokalt i 2015, og siden den gang har jeg bare blitt mer og mer nysgjerrig på hva MOT kan bidra med for ungdommen vår. Da jeg gikk på ungdomsskolen hadde vi ikke MOT i Sør-Fron, så det er ikke før i «senere tid» at jeg ble kjent med, og forelsket meg i MOT og arbeidet de gjør.

Jeg er utrolig takknemlig for at jeg har fått muligheten til å utdanne meg til MOT-coach. Det kuleste med jobben er at jeg får møte og bli kjent med så mange fine ungdommer gjennom blant annet klassebesøk. Som MOT-koordinator er det også mitt ansvar å (logisk nok) koordinere/planlegge alt som skal skje av klassebesøk, arrangement, møter, osv.

Jeg stuper inn i jobben med godt mot, og masse motivasjon!

PS! Har du tanker, idèer eller tips til oss i MOT Sør-Fron?

Hit me up på tlf 482 19 398 eller julianebay@loftetdansestudio.no

 

Let’s GO!

 

Del denne artikkelen

Fant du det du lurte på?

Til toppen

Hovedsamarbeidspartnere

Reitan Convenience
Uno-X Gruppen
Uno-X Gruppen
SpareBank1 SMN
Gjensidigestiftelsen
Finans Norge